Få et lækkert unikt plankebord

Kunne du godt tænke dig et stort lækkert plankebord. I massivt træ hele vejen igennem, og derfor også i den bedste kvalitet. Så skal du gå efter et kærbygård plankeborde, når du har muligheden for at købe lige det du gerne vil. Klikker du dig ind på hjemmesiden her, kan du nemlig se de mange forskellige plankeborde, som du kan vælge imellem. Der er nemlig op til flere forskellige modeller, som du kan vælge imellem: Så hvis du har en speciel forestilling om det bord, som du gerne vil have. Så er der sikkert en god mulighed for, at du finder det via linket her.

Et bord som alle kan sidde ved

Hvis man skal købe sådan et plankebord, så er det måske også fordi, at man gerne vil have et langbord, som alle kan sidde ved. Man kan i hvert fald få dem i op til meget lange længder, så man har mulighed for at sidde mange mennesker omkring det. Og hvis man får sådan et fedt egetræsbord, så ser det også bare vildt fedt ud.

Prøv dit helt eget design

Hvis man selv har nogle ideer til, hvordan man gerne vil have sit bord til at være. Så er der også muligheden for, at man kan få nogle af disse ideer med, når man skal bestille bordet. På den måde får man sit helt eget unikke bord, og noget som der ikke er andre, der har. Det kan man jo selv bestemme, om man gerne vil have. Ellers kan man også bare tage en af de modeller, som allerede er lavet.

Se de mange fine muligheder her

Klikker man sig ind på hjemmesiden, så kan man se alle de forskellige muligheder der er. Her kan man se de forskellige borde, og man kan klikke dem hjem, som man gerne vil have. Men man skal også være opmærksom på, at det er en stor størrelse. Derfor skal man også være sikker på, at man har plads til et. For det kræver altså en del plads, både til bordet og rundt om det.