Hvis du skal bruge ren luft

Kompakt-centralstøvsuger.jpg

Næsten alle produktionsvirksomheder sviner i et eller andet omfang og dermed er der behov for at få gjort effektivt rent. Med en løsning fra Flexair.dk vil også jeres virksomhed kunne få glæde af en effektiv rengøring med forbedret luftkvalitet til følge. Flexair har stor erfaring inden for alle områder der sikrer et rent miljø og en god luftkvalitet herunder både Industri udsugning, Rumventilation og ikke mindst Centralstøvsuger. En god og effektiv Centralstøvsuger kan klare flere opgaver, idet den både kan opsættes så den fjerner for eksempel slibestøv og partikler mens et arbejde pågår og så an den også anvendes i den efterfølgende støvsugning og rengøring af et arbejdsområde. Hvis I er i tvivl om hvorvidt en Centralstøvsuger kan løse jeres behov for rengøring så er I særdeles velkomne til at kontakte flexair.dk som gerne kommer og tager en snak om jeres krav og ønsker og efterfølgende leverer løsningsforslag der matcher eller overgår disse.
Flexair.dk

Hvad med miljøet?

Når man etablerer Industri udsugning så forsvinder svejserøgen, eller hvad det nu er man vil have væk, selvfølgelig fra de områder hvor der arbejdes, men dette er jo ikke nok. Det er jo ingen løsning bare at suge det hele væk og så blæse det direkte ud i den omgivende natur. For det første så er det i mange tilfælde ikke lovligt at gøre dette idet der er skrappe krav til filtrering af partikler med mere. For det andet så er det ubehageligt for de virksomheder eller andre naboer det ligger i umiddelbar nærhed til ens virksomhed, hvis man fylder luften med enten støv eller dårlig lugt, uanset om denne lugt så medfører nogen form for reel forurening eller andre miljøpåvirkninger. Men kontakt meget gerne flexair.dk og få et bud på hvordan jeres problemer kan løses. Det er jo slet ikke sikkert at der skal så meget til, ofte vil vi kunne udbygge et eksisterende anlæg, så det matcher tidens krav.