Jeg prøver altid den lokale mad

Når jeg er ude og rejse, så synes jeg altid det er spændende med de forskellige former for lokale retter, man kan smage. Der er ofte en eller anden lokale ret, eller noget som hører sig til et område, man kan prøve. Og selvom det måske nogen gange ser lidt anderledes ud, end det vi spiser herhjemme. Så synes jeg bestemt også, at det er noget af oplevelsen ved at rejse, når man spiser mad fra det område, man besøger.

Tag inspiration med hjem

For mig er det også en rigtig god måde, at tage inspiration med hjem på. For hvis man prøver noget, som man godt kunne lide. Så er der jo ikke noget i vejen for, at man tager ideen med hjem, og prøver den af i sit eget køkken. Måske man kunne tænke sig at spice nogle retter om, man laver på en anden måde. Eller også kaster man sig måske ud i rent faktisk at lave den ret, som man fik serveret, dengang man var på ferie et andet sted.