Navigation Menu+

Medicinfri smertebehandling

Smertelindring uden bivirkninger

Lider man af smerter, bliver man udfordret i sin hverdag. Det kan være svært at få sin hverdag til at fungere, når man er plaget af smerter, og det er for mange vanskeligt at have overskud til at passe sit arbejde og overkomme mange ting I det hele taget. skal man samtidig tage en masse medicin, med de mange bivirkninger der kan følge med dette, ender det ofte med stor forringet livskvalitet, stresssymptomer og depression. Et tens apparat er et simpelt apparat, der kan lindre dine smerter ved at stimulere nerverne – uden brug af medicin, hvilket mange mennesker foretrækker.

tens behandling

Elektroterapi

Elektroterapi har været anvendt og anderkendt i mere end 100 år, og betragtes som en af de mest effektive og positive behandlingsmetoder til behandling af forskellige smerte- og muskelrelaterede sygdomme. Lændesmerter, diskusprolaps og ondt i ryggen, er efterhånden blevet en folkesygdom, som rammer rigtig mange mennesker, og mange danskere indtager dagligt smertemedicin med stor risiko for trælse bivirkninger, som belaster hverdagen i høj grad.

tens behandling

Tenso – et medicinfri alternativ

Et forskningsprojekt fra Syddansk Universitet viser, at smertebehandling af ryg og muskelsmerter,med træningsøvelser og fysioterapi har en bedre komplementerende effekt, frem for operation. Brugen af TENS I smertebehandlingen, f.eks. som en del af fysioterapien, har en lindrende effekt, således at man ikke risikerer at sygeliggøre mennesker, der I realiteten kunne leve et godt liv, trods deres kroniske smerter.
TENSO har en dokkumenteret effekt. Af anvendelsesområder kan nævnes, inflammatoriske tilstande, muskel- og fiberskader, neuromuskulær kontrol efter lammelse, smertelindring, hævelser / ødem, muskelspændinger, spændingshovedpine, overbelastningsskader og til psykoligs afslapning.